Beticht, maar waarvan precies?

Het blijft natuurlijk raar als je al pratende met vrienden en familie over die keer dat je voor verhoor in oktober 2010 bij de politie wordt geroepen, alwaar je beticht wordt van inbraak, vernieling en diefstal, en nog wat zaken, niet kunt vertellen wanneer, waar en hoe een en ander plaats gevonden moet hebben omdat de verhorende agent je dat niet heeft verteld en je met die zaken helemaal niets van doen hebt gehad, sterker nog compleet verbouwereerd bent door de aantijgingen.

Dus als de familie en vrienden vragen naar het wat, wanneer en waar is het antwoord daarop dat je het niet weet, ‘sorry, ik ben wel beticht, maar ik weet niet waarvan, en verhaal halen is niet aan de orde’.

Natuurlijk is het wel spannend om te weten of de politie naar de ‘aangever/aangeefster bij de politie’ is gestapt om daar te vertellen dat na verhoor en onderzoek is gebleken dat de betichting ‘aangever/aangeefster’ fout is geweest. De betichtingen bleken niet waar te zijn. Vergeten te vragen hoe de procedure is, jammer.

Voorstelbaar is dat de ‘aangever/aangeefster’ op de hoogte gehouden wil worden van de vorderingen bij de politie zodat op het moment dat duidelijk wordt dat de ‘betichting’ onterecht was verontschuldigingen aangeboden kunnen worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s