Rafelrandjes, niet afgemaakte verhalen.

Rafelrandjes
Ja, wel aangekaart, maar niet afgemaakt.

Het begin van het verhaal in de restauratie van het station van Rotterdam over het ontbijt tijdens de Amerika reis (2003?). Ze begon daar een verhaal te vertellen over een ontbijt in zo’n typisch Amerikaanse eettent. Daarbij had ze geen bh aan …. en verder????

Het beginnen van het verhaal over naakt zwemmen in een meertje tijdens dezelfde Amerika-reis in 2003, terwijl dat een erg preuts land was en in je blootje zwemmen door politie zwaar bestraft zo worden.

Het verhaal van het ogenblikkelijke weggaan van naturistenterrein het Vinkeltje nadat ze nagefloten was door bezoekers op die camping toen ze daar met haar wasje liep.

Het bericht dat ze haar ‘vrouwelijke voorkant had laten verbouwen’, ‘dat schijnt beter te zijn’ …. borstverkleining, hoe, wat, waarom?

Vond het bijzonder dat er een NCRV abonnenment was, ken niemand anders met NCRV. Zou abonnement in 2009 meeverhuisd zijn of is lidmaatschap opgezegd.

Meerder malen gezegd dat ze was overvallen door Marokkaanse jongeren, maar hoe of wat precies is niet gezegd. Heeft wel sporen nagelaten.

Het verhaal van Frans die weet hoe ze er naakt uitziet, althans op een schilderij waar ze voor heeft geposeerd voor José …. staat nu op zolder, ken José en Frans al jarenlang via partner. Het scheren danwel waxen van de schaamstreek was in die tijd nog niet ín’, n tegenstelling tot deze tijd.

Onlangs in Nijmegen geweest. Moest toen weer denken aan opmerking dat ze ergens in de jaren ’80 enkele maanden dakloos in Nijmegen heeft gezworven, ‘maar dat was mijn eigen schuld’. Maar hoe of wat ….??

En dan de kat. Die was al heel oud, een jaar of 15, 16 en als die ging hemelen zou ze die samen met iemand die ze kende, in het bos gaan begraven. Hoe zou dat zijn afgelopen ….

Hoe aardig, aan het lievelingsmuseum een complete linnenset geschonken omdat ze er zelf niets mee deed en het museum er mee is geholpen. Een aardig geste.

Nee, het had niets met incest te maken, maar wat was dan wel de reden voor de behandeling?

In Huisseling onlangs twee auto’s in brand gestaan. Moest toen denken aan verhaal over auto die op de parkeerplaats achter de flat was afgebrand, jaren geleden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s